Zaščita
Zaščita in vodenje

ZAŠČITA IN VODENJE

V skladu z najnovejšimi trendi na področju sistemov zaščite in vodenja GDB d.o.o s svojimi partnerji ponuja najboljše rešitve, ki v največji meri zadovoljujejo potrebe naročnikov. Tak pristop omogoča kvalitativni preskok in izvedbo najboljših rešitev za vse vrste postajnega vodenja in zaščite v pogledu zanesljivosti, kvalitete, učinkovitosti in ekonomike. V okviru ponudbe postajnega vodenja na ključ GDB d.o.o. izvaja:

WEB.CIM integracijska platforma je zasnovana na IEC TC57 referenčni arhitekturi, njen podatkovni model pa je v celoti osnovan na CIM standardu. To WEB.CIM integracijski platformi omogoča, da podpira kateri koli operaterjev poslovni in tehnični model, hkrati pa omogoča izmenjavo podatkov med različnimi IT sistemi v realnem času. Vse to za operaterja predstavlja osnovo za vzpostavitev pametnega omrežja (Smart Grid).

WEB.CIM integracijska platforma podpira integracijo in izmenjevanje podatkov v realnem času, neodvisono od proizvjalacev integriranih sistemov. Tako lahko na primer WEB.CIM integracijska platform medsebojno integrira naslednje sisteme:

  • Vso potrebno strojno in programsko opremo za zaščito in vodenje RTP-jev in TP-jev
  • Vso potrebno komunikacijsko opremo za povezovanje daljinsko vodenih objektov s centri vodenja
  • Integracijo zaščitnih naprav z napravami za vodenje
  • Lokalno avtomatizacijo in signalizacijo
  • Kosovno prodajo zaščitnih relejev
  • Šolanje in izobraževanje naročnikovega strokovnega osebja
  • Vzdrževanje izvedenih sistemom po načelu 24/7

GDB d.o.o. je VAR (Value Added Reseller) partner multinacionalke GE Digital Energy in distributer zaščitnih relejev in ostalih naprav nemške firme Woodward, sodeluje pa tudi z drugimi veliki proizvajalci s področja elektroenergetike in je med drugim tudi izšolan za aplikacije MicroSCADA podjetja ABB.

OSTALI PRODUKTI

Card image cap
CENTRI
VODENJA
VEČ
Card image cap
CIM
VEČ
Card image cap
ZAŠČITA
IN VODENJE
VEČ
Card image cap
RAZVOJ
PROGRAMSKIH
REŠITEV
VEČ
Card image cap
ZASTOPANJE
VEČ
Card image cap
SVETOVANJE
VEČ
Centri vodenja
CENTRI
VODENJA
VEČ
Cim
CIM
VEČ
Zaščita in vodenje
ZAŠČITA
IN VODENJE
VEČ
Razvoj programskih rešitev
RAZVOJ
PROGRAMSKIH
REŠITEV
VEČ
Zastopanje
ZASTOPANJE
VEČ
Svetovanje
SVETOVANJE
VEČ